Regndroppsmassage

För dig som har rygg och nackbesvär, har inflammationer och som vill stärka immunförsvaret.

Regndroppsmassage

Regndroppsteknik är en avslappnande och väldoftande behandling med kraftfulla ekologiska eteriska oljor mot rygg, nackbesvär, influensor och som stärker immunförsvaret.
Man börjar med fötterna längs insidan av foten, upp mot stortån med de olika oljorna, sedan på ryggen med olika tekniker. Den är en kombination av Vitaflextekniken från Tibet,
Lakotaindianernas fjäderlätta beröring och den uråldriga smörjningen av eteriska oljor.
Den grundar sig på ett komplett system av reflexpunkter som stimulerar alla inre kroppssystem.

Helande energier frigörs genom elektriska impulser som skapas mellan fingertopparna och reflexpunkterna, den här impulsen följer nervbanorna och löser blockeringar från ev. gifter, skadad vävnad, syrebrist, obalanser i kroppen och sinnet, då den ger snabb och effektiv läkning. Jag använder mig av mina händer som verktyg och arbetar med bidynamisk healing i kombination med oljorna. 
 

Priser

Regndroppsteknik/massage

KBT o ACT coaching 


Kraniosakral terapi                


Taktil/avslappningsmassage/healing                  

Kombinerad- 
Kraniosakral/Regndropp        

Kombinerad-
Transformationhealing/
livscoaching

1 timme

1 timme
​​​​
1 timme


1 timme


1 timme och 30 min


1 timme

700 kr               

Från 1/1- 28/2 2020 500 kr, därefter 700 kr

700 kr


550 kr


1050 kr


550 kr

Fakta

Vi bär alla på virus och bakterier som vid nack-eller ryggproblem brukar skapa en inflammation på samma ställe. De naturliga, rena eteriska oljor jag använder är starkt antiinflammatoriska och kan minska inflammationen. Den stärker immunförsvaret, lindrar andningsbesvär och matsmältningsbesvär. Man mår ofta känslomässigt bättre av de väldoftande oljorna, som går  in i hjärnan där våra trauman finns lagrade.