Behandlingar

Kraniosakral behandling är varsam, djupgående och påklädd.
Regndropps teknik/massage med rofyllda dofter som rensar.
Avslappning/taktil massage helande, nedstressande och återhämtande.
                   I ALL OHÄLSA FINNS EN HÄLSA!
​​​​​​

Kranio Sakral behandling
60minuter 750:-
Genom att arbeta med kroppens fascia, inre vävnad- och vätskerörelser når man mycket djupt in i kroppen, till de djupare lagren av muskler och andra vävnader. Med små subtila rörelser och en mycket lätt hand registrerar man dessa rörelser. 
För dig som har migrän, nackbesvär, rygg/höft/bäckenproblem eller andra diffusa smärtor, känslor och utmattningssymtom.


 

Boka:  kroppenshalsahr@gmail.com
alt. 0706091608

Kranio Sakral behandling skapar en djup, balanserad läkning i hela vår kropp. Kroppen ges möjlighet att hitta tillbaka till sin ursprungsrytm, använda sin egen inre läkekraft, lösa upp blockeringar och skapa balans i alla delar - från vårt mest fysiska, ända in till vår minsta cellkärna. Harmoni och läkning skapas i alla våra system

När det uppstår en obalans i kroppen, exempelvis ett kroppsligt symtom eller en emotionell påfrestning är vävnadernas möjlighet att uttrycka sina ursprungsrörelser begränsade.
Det kan upplevas som en spänning i muskler, värk, en inflammerad led eller ett belastat organ.
Under denna process sker samtidigt en blodcirkulär, neurologisk, lymfatisk och biokemisk läkande reaktion.
Obalanser i kroppen har både fysiska, känslomässiga och mentala kopplingar.
Varje människa är unik och har sin egen levnadshistoria som kan innehålla emotionella upplevelser vilka kan ta sig uttryck i form av ångest, oro och ängslan.

Efter behandling kan klienter uppleva en positiv reaktion även på dessa problem, i form av en känsla av lugn, bättre sömn, lägre stressnivå m.m.

Människan har förmågan till konstant självläkning.
Vår livskraft och ursprungliga hälsa finns alltid tillgänglig, genom hela livet!

Regndroppsteknik är en avslappnande och väldoftande behandling med kraftfulla ekologiska eteriska oljor mot rygg, nackbesvär, influensor och som stärker immunförsvaret.
Man börjar med fötterna längs insidan av foten, upp mot stortån med de olika oljorna, sedan på ryggen med olika tekniker. Den är en kombination av Vitaflextekniken från Tibet,
Lakotaindianernas fjäderlätta beröring och den uråldriga smörjningen av eteriska oljor.
Den grundar sig på ett komplett system av reflexpunkter som stimulerar alla inre kroppssystem.

Helande energier frigörs genom elektriska impulser som skapas mellan fingertopparna och reflexpunkterna, den här impulsen följer nervbanorna och löser blockeringar från ev. gifter, skadad vävnad, syrebrist, obalanser i kroppen och sinnet, då den ger snabb och effektiv läkning. Jag använder mig av mina händer som verktyg och arbetar med biodynamisk healing i kombination med oljorna. 


Boka:  kroppenshalsahr@gmail.com  alt. 0706091608

Regndropps massage
60 minuter 750:-

För dig som har rygg och nackbesvär, har inflammationer och som vill stärka immunförsvaret. Mycket bra vid skolios. Helande energier frigörs genom elektriska impulser som skapas mellan fingertopparna och reflexpunkterna på fötter och rygg. Den här impulsen följer nervbanorna och löser blockeringar från ev. gifter, skadad vävnad, syrebrist, obalanser i kroppen och sinnet, då den ger snabb och effektiv läkning. Jag använder mig av mina händer som verktyg och arbetar med biodynamisk healing i kombination med oljorna. 

Avslappning/
Taktil Massage

 45 minuter 500:-
        60 minuter 650:-

Taktil med en avslappningsmassage är lugnande och smärtlindrande metod vid stress/utbrändhet.
Massage som utföres sakta och lugnt påverkar flera olika system i kroppen som leder till avslappning genom att sänka stressnivån, lindra smärta och framkalla en skön känsla av lugn och harmoni. Jag arbetar med mina händer som ett verktyg att lösa blockeringar, med biodynamisk healing.

Boka: kroppenshalsahr@gmail.com
alt.   0706091608

Vid stress förbrukas mycket energi. När stressen släpper frigörs energi som används till kroppens egen läkande förmåga.
Genom taktil och beröring, sätter kroppen igång och producerar sitt eget lugn-och-ro hormon Oxytocin, som både är en signalsubstans och ett hormon. Är kroppen stressad minskar stresshormonerna. En skön, avslappnande stund som plockar tillbaka lugnet när hjulen snurrar för fort eller när du bara vill unna dig en ljuvlig mjuk massage.